Catering-Express

Over Catering Express

Catering Express is een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring. Wij verzorgen vers belegde broodjes en buffetten om van te smullen. Om het voor u makkelijk te maken bieden we een totaaloplossing voor bedrijven en instellingen. Van broodjes voor de lunch tot een complete barbecue of receptie, bij ons bent u aan het goede adres. Wat kunt u van ons verwachten?

Onze sterke kanten:

  • we werken met een vast, professioneel team;
  • uitsluitend verse en smakelijke ingrediënten;
  • uw feest, barbecue, lunch of buffet geheel verzorgd, indien gewenst;
  • één aanspreekpunt, één factuur.

Dagelijks worden er grote hoeveelheden broodjes gesmeerd in de professionele keuken aan de Betuwehaven 11. De chauffeurs brengen deze verse waren in gekoelde bussen bij u op de juiste plek.

Catering Express biedt een totaaloplossing. Van roerstaafjes tot buffet, van verse taart en koeken van de bakker tot een compleet verzorgd bedrijfsfeest met entertainment: u bent bij ons aan het juiste adres.

De bussen van Catering Express zijn kind aan huis bij bedrijven en instellingen. We verzorgen menig lunch, buffet, barbecue en receptie. Doordat we werken met vaste leveranciers voor de verse waren en diverse contacten hebben voor uw speciale wensen, hoeven we u niet snel teleur te stellen.

Er is heel veel mogelijk! Ons team staat 5 dagen in de week voor u klaar. Neem om uw wensen te bespreken, contact met ons op.